Leijtens & Partners

al 30 jaareen team

Belastingadvies- en Administratiekantoor Leijtens & Partners is al 30 jaar een begrip in Waalwijk en omstreken. In de Kerkstraat te Waalwijk is 30 jaar geleden de basis gelegd. Na diverse verhuizingen zijn we nu eind 2023 in de Loeffstraat 109 in Waalwijk aangekomen.

Leijtens & Partners heeft zijn naam te danken aan de deskundigheid van haar team. Goed opgeleide en gekwalificeerde mensen, die voor u klaar staan en u ondersteunen met de nodige kennis.

Tonny Soeterboek
Advies
Arnold Leijtens
Advies
Alieke Bambacht
Advies
Nicole Kuijpers-Werther
Advies
Antoine Voets
Advies
Ursula van den Broek-Langermans
Loonadministratie
Lieke Kelder
Secretariaat
Romana Soeterboek-Damen
Administratie
Leijtens & Partners

Meer over ons team

avatarman

Tonny Soeterboek

ADVIES
De ruime ervaring binnen accountancy en financiële administratie heeft Tonny vanuit de praktijk en op zijn eigen wijze verkregen. Vanaf 1980 heeft Tonny functies op de financiële administratie bij diverse bedrijven (MKB) gehad. Vanaf 1990 had Tonny enerzijds de verantwoording op de financiële administratie bij een 40 tal bedrijven en anderzijds controle opdrachten bij vijf voor twaalf situaties. Door zijn flexibiliteit, kan Tonny zeer snel schakelen. Vanaf 1995 is Tonny een eigen administratiekantoor begonnen en inmiddels eigenaar van Leijtens en Partners.
avatarman

Arnold Leijtens

ADVIES
Arnold heeft na het voltooien van zijn opleiding en na een jarenlange ervaring op de interne controle van het ASF (voorloper UWV) op 1 januari 1996 de overstap gemaakt als partner bij A.G.J.M. in 't Groen B.V.. Met name op fiscaal gebied heeft Arnold zich verder ontwikkeld tot een deskundige. In 2002 leidde dit tot de samenwerking met Tonny tot Leijtens en Partners B.V.. In de loop van 2015 heeft Arnold zijn aandeel in Leijtens en Partners B.V. overgedragen aan Tonny. Arnold zal nog wel aantal jaren aanblijven bij Leijtens en Partners B.V..
avatarvrouw

Alieke Bambacht

ADVIES
Vanaf 2013 werkt Alieke bij Leijtens en Partners B.V.. Daarvoor heeft ze 4 jaar bij een accountants-kantoor gewerkt, waar ze de nodige ervaring heeft opgedaan. Alieke heeft haar Mbo opleiding begin 2015 succesvol afgerond. Alieke verzorgt de financiële administratie van diverse bedrijven, zowel op kantoor als op locatie.
avatarvrouw

Nicole Kuijpers-Werther

ADVIES
Nicole is in 2008 na het afronden van haar Mbo-opleiding begonnen met werken bij Leijtens en Partners B.V., ze is begonnen met het verwerken van de financiële administratie. Na het volgen van een Hbo-opleiding heeft Nicole zich ondertussen ontwikkeld tot assistent-accountant. Daarnaast verzorgt zij de aangiftes inkomsten- en vennootschapsbelasting.
avatarman

Antoine Voets

ADVIES
Binnenkort meer...
avatarvrouw

Ursula van den Broek-Langermans

LOONADMINISTRATIE
Na haar studie is Ursula ruim 20 geleden gaan werken als salarisadministrateur op een administratiekantoor en aansluitend op een accountantskantoor. Via dit kantoor is Ursula middels detachering in 2003 in dienst gekomen bij Leijtens en Partners B.V. Gedurende de jaren heeft Ursula zich verder geschoold op het gebied van zowel de salaris- als de financiële administratie. Als salarisadministrateur heeft zij te maken met een grote verscheidenheid van branches. Door een personele uitbreiding van de salarisadministratie biedt deze afdeling tegenwoordig ook, naast de salarisverwerking, een ondersteunende en adviserende functie.
avatarvrouw

Lieke Kelder

SECRETARIAAT
Binnenkort meer...
avatarvrouw

Romana Soeterboek-Damen

ADMINISTRATIE
Binnenkort meer...

...en over onzedienstverlening